Design Elements – Интериорен дизайн, Архитектурно проектиране, Цялостни интериорни решения и обзавеждане | Мезонет за млада работеща жена

Мезонет за млада работеща жена

Обща информация:
Романтичен мезонет в София за млада жена с престижна професия. Основна тема, подчинена на ахроматичната гама. Бялото и черното-борбата между добро и зло. Модерната класика...
Проект скица:
project5-s1 project5-s2
За проекта

Клиентката се обърна към нас за помощ да ремонтира и обзаведе новозакупения си мезонет в гр.София. На първото ниво са дневната, трапезарията и кухнята. На второто ниво в подпокривното пространство са двете спални.

Изискванията бяха да не се правят сериозни строителни промени, да не се сменят мебелите в кухнята, настилките и вратите. Само с цветовете, мебелите,  осветлението и текстила да направим функционален модерен интериор с класически елементи.

Клиентката одобри един от предложените варианти на функционално разпределение. След това работатата беше по-лесна. Клиентката има вкус за модерните мебели и око за качеството им. Това, че е живяла в чужбина допълнително  е оказало влияние върху формирането на вкуса й и изискванията й за качество на мебелите.

Избрахме мебели от известни италиански фабрики. Клиентката се довери на мебелен магазин SENZA, откъдето купихме всички мебели за мезонета и ефектните осветителни тела. Залепихме на една от стените дизайнерски тапети с ефект на кожа с косъм. А стенното огледало със скрито осветление отразява още веднъж пространството и създава допълнителна дълбочина.

Тапетите, корнизите с пердетата и аксесоарите поръчахме от SenzaHome.